Rosii umplute cu carne de vita si usturoi

Printeaza

Rosii umplute cu carne de vita si usturoi din: rosii, carne de vita tocata, pesmet, paine, ceapa, usturoi, patrunjel, ulei, lapte, sare, piper.

Rosii_umplute_cu_carne_de_vita_si_usturoi

Ingrediente:

  • 1 kg rosii
  • 500 g carne de vita tocata
  • 4 linguri pesmet
  • 1 felie paine
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 linguri ulei
  • 3-4 linguri lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Speli rosiile, le tai capacul fi scobesti miezul cu o lingura. Le pui la scurs. Inmoi painea in lapte si o storci.

Amesteci carnea de vita cu painea, pesmetul, patrunjelul tocat, uleiul, ceapa tocata si usturoiul pisat. Asezonezi cu sare §i piper dupa gust.

Umpli rosiile, le asezi capacele si le pui intr-un vas.

Torni apa cat sa ajunga la jumatatea rosiilor, acoperi si lasi sa fiarba la foc mic. Cand s-au patruns, dai cratita la cuptor 15-20 de minute, descoperita.

Rosii umplute cu carne de vita si usturoi

Rosii_umplute_cu_carne_de_vita_si_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.