Rosii umplute cu carne, orez si patrunjel

Printeaza

Rosii umplute cu carne, orez si patrunjel din: roşii, carne tocata, ceapa, orez, patrunjel, bors, ulei, sare, piper.

Rosii_umplute_cu_carne_orez_si_patrunjel

Ingrediente:

  • 10 roşii
  • 350 g carne tocată
  • o ceapă
  • 5 linguri orez
  • o legătură pătrunjel
  • 500 ml borş
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Roşiilor li se taie un căpăcel, se golesc de conţinut, se dau cu sare şi se pun cu gura în jos.

Intre timp, în ulei se căleşte ceapa tocată şi se adaugă carnea tocată. Se potriveşte de sare si piper şi se lasă pe foc până ce îşi schimbă culoarea. Se adaugă apoi orezul şi ver­deaţa şi se trage de pe foc.

Se umplu roşiile cu ameste­cul de orez şi carne, se aşază în vasul de fiert la cuptor şi se acoperă cu căpăcelul roşiilor.

Se pune în vas şi miezul roşii­lor, se toarnă borşul şi apă si se lasă la cuptor 30 de minute.

Rosii umplute cu carne, orez si patrunjel

Rosii_umplute_cu_carne_orez_si_patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.