Roşii strivite şi ochi românesc pe pâine prăjită

Printeaza

Incălzeşte cuptorul la 220° C/gaz 7. Aşază două rămurele de roşii cherry (fiecare cu 6 roşii) într-o tavă. Stropeşte cu 1  linguriţă ulei de măsline, asezonează şi dă la cuptor 15 minute. Intre timp, fierbe 2  ouă în apă fără coajă şi prăjeşte două felii mari de pâine ţărănească.

Rupe roşiile de pe rămurele, zdrobeşte-le pe pâine, apoi aşază un ou ochi românesc peste fiecare felie şi stropeşte cu oţet din vin roşu.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.