Rosii si ardei pentru ciorba

Printeaza

Rosii si ardei pentru ciorba

Mod de preparare:

Se aleg roşii coapte şi sănătoase, se taie în două, apoi în felii subţiri. De asemenea se taie ca fideaua câţiva ardei graşi, precum şi frunză verde de mărar şi de pătrunjel.

Se face un amestec în proporţiile dorite, într-un vas, adăugând sare după gust (ca pentru orice mâncare).

La fiecare kilogram de roşii şi ardei se adaugă câte 2 g de acid salicilic.

Se amestecă împreună şi se pun în sticle. Se astupă bine cu dopuri fierte, se acoperă cu smoală sau cu ceară şi se păstrează sticlele la rece.

Rosii si ardei pentru ciorba

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.