Rosii prajite in aluat

Printeaza

Rosii prajite in aluat

Ingrediente:Rosii prajite in aluat

  • 10 linguri aluat de clătite
  • 5 roşii
  • grăsime pentru prăjit
  • sare

Mod de preparare:

Alegem roşii frumoase, tari. Le curăţăm de pieliţă. Le tăiem în două, orizontal.

Le scoatem seminţele. Apoi le tăiem după mărime, în patru sau în şase.

Le sărăm puţin şi le lăsăm cîteva minute (ca să se scurgă). Pregătim aluat de clătite.

Ro­şiile, fără zeamă, le muiem în aluat şi le prăjim în grăsime încinsă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.