Rosii pane cu caşcaval si şuncă

Printeaza

Rosii pane cu caşcaval si şuncă

Ingrediente:Rosii pane cu caşcaval si şuncă

  • 4 roşii mari
  • 4 felii şuncă
  • 4 felii de caşcaval
  • 2 ouă
  • 200 g făină
  • 200 g pes­met
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Speli roşiile, tai fiecare roşie în 4 felii rotunde. Cele două capete le laşi deoparte. Pui apoi între 2 felii de roşie o felie de caşcaval, una de şuncă, iar una de caşcaval, apoi le treci cu grijă prin făină, prin ouăle bătute şi prin pesmet.

Le mai dai încă o dată prin ouă şi pesmet ca să nu curgă caşcavalul, apoi prăjeşti totul în ulei încins. Sunt bune cu cartofi pai sau fierţi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.