Reteta zilei: Roşii la borcan

Printeaza

Roşii la borcan

Rosii_la_borcan

Roşii la borcan

 

Ingrediente:

  • rosii

 

 

Mod de preparare:

Speli cantitatea de roşii dorită. Tai apoi roşiile în felii subţiri sau mai mari, după cum doreşti.

Pui roşiile în borcane de diverse mărimi. Cu coada unei linguri îndeşi bine roşiile de pe margine, pentru a nu rămâne spaţiu între ele.

Roşii la borcan

Capsezi borcanele şi le pui la bain-marie, într-o oală cu apă care trebuie să treacă puţin peste borcane.

Laşi să fiarbă la foc mic, până când roşiile se fierb, aproximativ 1-2 ore. După ce au fiert, le laşi în oală până se răceşte apa.

Roşii la borcan

Roşii la borcan

Roşii la borcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.