Rosii in bulion

Printeaza

Rosii in bulion din: rosii.

Ingrediente:Rosii in bulion din: rosii

  • rosii

 

 

Mod de preparare:

Se aleg roşiile mici, rotunde, coapte, tari şi foarte proaspete. Se spală, se lasă să se zvânte pe o sită sau strecurătoare şi, pentru a nu plesni în timpul fierberii la bain-marie, se înţeapă fiecare roşie de câteva ori cu o scobitoare.

Se aranjează în borcane fără a le îndesa, lăsând borcanul gol pe o distanţă de două degete de la gură şi se toarnă deasupra sucul de roşii, care trebuie să acopere roşiile de un deget, în aşa-fel încât să mai rămână o distanţă liberă până la gura borcanului.

Se închid cu folie adezivă. Se ţin la bain-marie, în prima zi, 20 minute, iar a doua zi, 10 minute.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.