Rosii cu vinete

Printeaza

Rosii cu vinete din: vinete, rosii, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Rosii cu vinete

  • 2-3 vinete
  • 5-6 roşii
  • ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Vinetele se curăţă de coajă şi se taie în felii ro­tunde de câte o jumătate de centimetru. Apoi se prăjesc feliile în ulei cu puţină sare. După ce sunt gata, se pun într-o tavă şi se acoperă cu sos de roşii.

Se mai lasă câteva minute la cuptor, după care se servesc calde, presărând deasupra puţin pătrunjel şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.