Rosii cu vinegreta

Printeaza

Rosii cu vinegreta

Ingrediente:Rosii cu vinegreta

  • 5 roşii
  • frunze de mărar
  • vinegretă

 

Mod de preparare:

Alegem roşii coapte, proaspete, rotunde, nu prea mari. Cu un cuţit ascuţit tăiem căpăcelul de dea­supra.

Scoatem miezul şi seminţele cu o linguriţă mică (una mare poată să rupa roşiile), clătim roşiile, le ştergem şi le punem cu gura în jos, pe un fund curat, la loc răcoros.

După ce s-au scurs, le um­plem cu vinegretă preparată din carne de pasăre, viţel sau peşte, sau numai cu zarzavat.

Deasupra punem o frunzuliţă de mărar. Le punem la răcitor, pregătindu-le cu puţin înaintea me­sei, deoarece roşiile lasă foarte multă zeamă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.