Roşii cu carne de vită

Printeaza

Roşii cu carne de vită

Ingrediente:Roşii cu carne de vită

  • 700 g carne de vită
  • 3 cepe
  • 150 g ulei
  • 1 1/2 kg roşii
  • sare
  • 1 linguriţă făină
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi, se sărează, se înăbuşă în ulei, apoi se pune făina care se rumeneşte puţin.

Se stinge cu apă apoi se dă la fiert. Cind carnea este aproape fiartă, se pun roşiile curăţate de pieliţă, tăiate în două şi curăţate de seminţe iar roşiile mici se pun întregi.

Se mai fierbe circa 30 minute pînă ce carnea este gata. Pătrunjelul tocat se presară pe mîncare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.