Roşii cu crutoane, la cuptor
PrinteazaO reteta de rosii cu crtuoane, la cuptor din: rosii, crutoane de paine, branza, carnati afumati, ardei iute si sare.
- 5 roşii mari
- 1 ceaşcă cu crutoane de pâine
- 1/2 ceaşcă brânză sau caşcaval ras
- 2 cârnaţi afumaţi tăiaţi în bucăţi mici
- 1 ardei iute
- sare după gust
Mod de preparare:
Taie partea de sus a roşiilor şi scoate pulpa din interior. Amesteca o parte din pulpa de roşii obţinută cu crutoanele, câteva felii de ardei (în funcţie de cât de picant vrei) şi bucăţele de cârnaţi.
Cu o linguriţă, umple fiecare roşie cu amestecul obţinut şi presară deasupra suficientă brânză rasă astfel încât să fie complet acoperit. Pune roşiile în cuptorul încins şi lasă 15 minute.
Roşii cu crutoane, la cuptor
Pofta buna!