Roşii cu crutoane, la cuptor

Printeaza

O reteta de rosii cu crtuoane, la cuptor din: rosii, crutoane de paine, branza, carnati afumati, ardei iute si sare.

Ingrediente:Roşii cu crutoane, la cuptor

  • 5 roşii mari
  • 1 ceaşcă cu crutoane de pâine
  • 1/2 ceaşcă brânză sau caşcaval ras
  • 2 cârnaţi afumaţi tăiaţi în bucăţi mici
  • 1 ardei iute
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Taie partea de sus a roşiilor şi scoate pulpa din interior. Amesteca o parte din pulpa de roşii obţinută cu crutoanele, câteva felii de ardei (în funcţie de cât de picant vrei) şi bucăţele de cârnaţi.

Cu o linguriţă, umple fiecare roşie cu amestecul obţinut şi presară deasupra suficientă brânză rasă astfel încât să fie complet acoperit. Pune roşiile în cuptorul încins şi lasă 15 minute.

Roşii cu crutoane, la cuptor

Roşii cu crutoane, la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.