Rosbraten

Printeaza

Rosbraten 

Ingrediente:Rosbraten

  • 1-1,500 kg carne
  • 2 linguri unt
  • 2-3 cepe
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

 

Alegem carne fragedă de vacă : vrăbioară (rostbif) sau antricot (dacă se poate chiar muşchi). Tăiem felii pe care le netezim cu ciocanul, le sărăm şi le pipărăm.

Prăjim feliile într-o tigaie în unt, la foc iute. Cînd sunt rumene pe amandouă părţile, le punem într-o farfurie, la căl­dură.

Tocăm o ceapă şi o prăjim în tigaia în care am fript carnea, adăugand, dacă mai este nevoie, o bucată de unt. Cînd ceapa s-a prăjit, o răsturnăm cu sosul ei peste carne.

Servim cu cartofi prăjiţi şi cu orice salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.