Rondele de vinete cu branza de capra

Printeaza

O reteta de rondele de vinete cu branza de capra din: vinete, branza de capra, sare, piper, smantana, marar, salata, ardei gras, ulei de masline, otet balsamic si rosii.

Ingrediente:Rondele de vinete cu branza de capra

  • 2 vinete
  • 200-250 g branza de capra
  • sare
  • piper macinat
  • 1 lingura smantana
  • marar verde
  • 80 g salata
  • 1 ardei gras rosu
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • 4 rosii

 

Mod de preparare:

Speli vinetele, apoi le ştergi şi le tai în felii mai groase. Le dai cu sare şi piper. încingi uleiul în tigaie, prăjeşti feliile de vinete pe ambele părţi, apoi le pui pe un şerveţel pentru a absoarbe surplusul de ulei. Brânza o zdrobeşti cu furculiţa, o amesteci cu smântână, pi­perul şi mărarul tocat.

Jumătate din rondele le ungi cu crema de brânză, apoi le acoperi cu câte o felie din vinetele rămase. Salata o rupi bucăţele, apoi o amesteci cu fâşiile de ardei. Uleiul de măsline îl amesteci cu oţetul balsamic şi torni peste salată. Serveşti rondelele de vinete cu salata.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.