Rondele pane

Printeaza

Rondele pane din: dovlecei, oua, faina, pesmet, boia, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Rondele_pane

  • 3 dovlecei mari
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 150 g pesmet
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai rondele dovleceii. Baţi ouăle cu boia, sare şi piper după gust. Dai rondelele prin făină, le treci prin ouăle bătute, apoi prin pes­met şi le prăjeşti în baie de ulei.

Când sunt gata, le scoţi pe şerveţe­le absorbante de bucătărie pentru a înlătura excesul de grăsime. Le serveşti calde, dar sunt excelente şi reci, cu mujdei.

Rondele pane

Rondele_pane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.