Rondele din bagheta cu ou, bacon si parmezan

Printeaza

Rondele din bagheta cu ou, bacon si parmezan din: baghete, oua, bacon, ceapa rosie, paremza, sare, piper, ciuperci, unt sau ulei, foaie de copt.

Rondele din bagheta cu ou, bacon si parmezan

Ingrediente:

  • 2 baghete, în funcţie de numărul porţiilor
  • 6-8 ouă
  • 300 g bacon
  • 1 ceapă roşie
  • 100 g parmezan
  • sare
  • piper
  • 200 g ciuperci tăiate
  • unt sau ulei
  • 1 foaie de copt

Mod de preparare:

In unt sau ulei, căleşti baconul tăiat cubuleţe şi ceapa. Adaugi ciuper­cile şi le căleşti împreună. Condimentezi cu sare şi piper. Scobeşti baghetele şi le umpli cu compoziţia pregătită.

Pui baghetele la frigider minimum 2 ore. Le scoţi şi le tai rondele mai groase, într-o tavă pui foaia de copt, aşezi rondelele de baghetă şi deasupra fi­ecăreia aşezi câte un ou şi caşcaval ras (parmezan).

Dai la cuptor până se coc şi ouăle. Consumi rondelele călduţe simple sau cu salată, după preferinţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.