Rondele de parmezan umplute cu legume

Printeaza

O reteta de rondele de parmezan umplute cu ardei, ceapa verde, masline verzi, rosii uscate, usturoi, ulei de masline, sare, piper alb si otet alb.

Ingrediente:Rondele de parmezan umplute cu legume

  • 150 g parmezan
  • 1 ardei mic, galben
  • 1 ceapă verde
  • 100 g măsline verzi, fără sâmburi
  • 50 g roşii uscate la soare, în ulei
  • 1 roşie
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper alb
  • oţet alb

 

Mod de preparare:

Parmezanul se rade fin. Pe hârtia de gătit, pusă într-o tavă de copt, desenează 4 cercuri cu diametrul de 12-15 cm şi presară parmezan. Tava se pune în cuptorul preîncalzit la 160 grade C, circa 7 min.

Apoi, într-un castronel, se lasă parmezanul la răcit. Ardeiul şi ceapa se curăţă, se spală şi se taie fin. Măslinele şi roşiile uscate se taie şi ele fin. Roşia spălată se taie cubuleţe. Se curăţă căţelul de usturoi, se zdrobeşte şi se amestecă cu uleiul de măsline.

Ingredientele de salată se amestecă cu sare, piper şi oţet, după gust. Rondelele de parmezan se umplu cu salata astfel pregătită.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.