Rondele de dovlecel cu branza si masline

Printeaza

Rondele de dovlecel cu branza si masline din: dovlecei, ulei, măsline verzi fără sâmburi, hasmaţuchi, brânză de capră, brânză de vaci.

Rondele_de_dovlecel_cu_branza_si_masline

Ingrediente:

  • 5 dovlecei
  • 75 ml ulei
  • 10 măsline verzi fără sâmburi
  • 2 legături hasmaţuchi
  • 300 g brânză de capră
  • 100 g brânză de vaci

Mod de preparare:

Se curăţă dovleceii şi se taie felii subţiri, pe lungime. Se unge cu ulei o tavă. Se aşază dovleceii şi se trec prin ulei. Se frig apoi 5 min. pe fiecare faţă. Se sărează, se piperează şi se lasă să se răcească.

Se toacă măslinele şi frunzele de hasmaţuchi; se amestecă împreună cu brânză de capră, brânză de vaci, sare şi piper. Se modelează biluţe, care se înfăşoară în felii de dovlecei.

Rondele de dovlecel cu branza si masline

Rondele_de_dovlecel_cu_branza_si_masline

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.