Rondele de crap cu stevie

Printeaza

Rondele de crap cu stevie din: rondele de crap, stevie, ceapa verde, morcov, ulei, lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Rondele_de_crap_cu_stevie

  • 8 rondele de crap
  • 6 legatura de stevie
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 morcov
  • 50 ml ulei
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spalati rondelele de crap, curgeti-le bine de apa si stergeti-le cu servetele. Presarati-le cu sare si piper si prajiti-le inabusit, in 3-4 linguri de ulei si 5-6 linguri de apa. Cand carnea este bine patrunsa este bine patrunsa, scoateti rondelele pe o farfuri si puneti in tigaie uleiul ramas in care prajiti ceapa tocata marunt.

Adaugati morcovul curatat, spalat si dat pe razatoarea mare. Caliti-le 3-4 minute apoi puneti in tigaie stevie curatata spalata, oparita si tocata. Caliti-o impreuna cu ceapa si morcovul 10-12 minute. Puneti deasupra rondelele de peste, acoperiti tigaie cu capa si mai lasati la foc mic 2-3 minute.

Serviti cate 2 rondele la portie, puse pe un strat de stevie si stropiti totul cu zeama de lamaie.

Rondele de crap cu stevie

Rondele_de_crap_cu_stevie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.