Rondele cu peste

Printeaza

Rondele cu peste din: macrou, orez, ceapa verde, patrunjel, marar, ulei, oua, oua, sare, piper.

Ingrediente:Rondele cu peste

  • 1 1/2 kg macrou
  • 1 cană (de 250 ml) orez
  • câte 1 legătură de ceapă verde, pătrunjel si mărar
  • 4 linguri ulei
  • 2 ouă
  • 2 gălbenuşuri pentru uns
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi peştele în apă cu sare, 20 de minute. îl scoţi pe o farfurie, îl laşi să se răcească, îl cureţi de oase şi de pieliţă şi îl tai mărunt. Fierbi orezul în 2 1/2 căni apă uşor sărată.

Toci fin ceapa verde şi verdeaţa. Căleşti puţin ceapa verde în 20 ml ulei,

Când s-a răcit, încorporezi peştele, ouăle, orezul răcit, verdeaţa, sare şi piper după gust.

Torni compoziţia într-o tavă de 20×30 cm, nivelezi şi ungi cu un amestec din 2 gălbenuşuri şi uleiul rămas.

Introduci tava în cuptorul preîncălzit, pentru 35-40 minute. Când s-a răcit preparatul, tai rondele cu un pahar şi le decorezi după dorinţă.

 

Rondele cu peste

Rondele cu peste

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.