Roastbeef cu busuioc si garnitura de rosii si ardei

Printeaza

O reteta delicioasa de Roastbeef cu busuioc şi garnitură de roşii şi ardei din: roastbeef, busuioc, rosii, ardei grasi galbeni, ardei gras rosu, ceapa, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Roastbeef cu busuioc si garnitura de rosii si ardei

  • 800 g roastbeef
  • 4 fire busuioc
  • 2 roşii
  • 1 ardei graşi galbeni
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 linguriţă suc de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cuptorul se încinge la 160 °C. Car­nea se sărează şi se piperează; se prăjeşte de jur-împrejur. Se coace în cuptor 45-60 min. (temperatura în centrul fripturii: 55-60 °C).

Busu­iocul se toacă. Se decojesc roşiile, se taie sferturi, se curăţă de se­minţe. Se taie cuburi ardeii. Ceapa şi usturoiul tocate se călesc în ulei. Se adaugă legumele; se călesc puţin împreună. Se toarnă 2 linguri apă şi se lasă să fiarbă la foc moa­le 10 min.

Se adaugă în sos 1/2 din cantitatea de busuioc tocat, sare, suc de lămâie. Se presară restul de busuioc pe friptură, se taie felii; se serveşte cu legume.

Roastbeef cu busuioc si garnitura de rosii si ardei

Roastbeef cu busuioc si garnitura de rosii si ardei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.