Roastbeef în crustă

Printeaza

O reteta delicioasa de Roastbeef în crustă din: oua, galbenus, unt, fulgi de cartofi, patrunjel, sare, piper, muschi de vita, ulei, pastarnac, morcovi, vin rosu, supa de vita, smantana si sos de soia.

Ingrediente:Roastbeef în crustă

  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • 250 g unt moale
  • 250 g fulgi de cartofi
  • 1/2 legatura patrunjel tocat
  • sare
  • piper
  • 2 kg muschi de vita
  • 2 linguri ulei
  • 1 kg pastarnac
  • 1 kg morcovi
  • 200 ml vin rosu
  • 400 m supa de vita
  • 100 ml smantana
  • 5 linguri sos de soia

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle cu gălbenuş şi unt. Se adaugă fulgii de cartofi şi verdeţurile şi se condimentează. 2 Se încin­ge cuptorul la 220°C. Se condimentează carnea de vită; se prăjeşte în ulei de jur împrejur. Se pregătesc legumele şi se taie în două pe lung.

Se aşază cu frip­tura pe o tavă tapetată cu folie de aluminiu. Se acoperă carnea cu amestecul de cartofi şi se presează puţin;” se coace la cuptor cca 45 min. După 10 min. temperatura din cuptor se reduce la 200°C. 3 Se fierbe vinul cu supă şi se adaugă smântână şi sos de soia. Se sărează şi se piperează.

Roastbeef în crustă

Roastbeef în crustă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.