Rizoto cu pui si legume

Printeaza

O retete de rizoto cu pui si legume din: orez, piept de pui, dovlecel, morcov, ciuperci, ardei grasi, unt si sare.

Ingrediente:Rizoto cu pui si legume

  • 1 cana orez
  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 4 ciuperci
  • 3 ardei grasi in trei culori
  • 30 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Frige pe plită puiul şi apoi taie-lîn fâşii. Curăţă legumele şi taie-te rondele. Pune la încins untul şi sotează puţin legumele, pe rând, iar la sfârşit, adaugă ciupercile tăiate felii.

Amestecă până când scade zeama lăsată de ciuperci. Peste legume, pune puiul şi căleşte puţin. Fierbe orezul cu trei căni cu apă şi un praf de sare.

Lasă să fiarbă vreo 20 de minute, apoi adaugă legumele şi puiul şi amestecă. Dacă îţi place puţin mai acrişor, adaugă o roşie tăiată cubuleţe odată cu ciupercile.

Rizoto cu pui si legume

Rizoto cu pui si legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.