Rizoti cu calamari

Printeaza

O reteta simpla de rizoto cu calamari din: calamari, ceapa, orez si patrunjel.

Ingrediente:Rizoti cu calamari

  • 1 kg de calamari
  • 1 ceapă
  • orez
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Vasul îl încălzim la secţiunea 2 şi prăjim ceapa să se rumenească. Adăugăm pătrunjelul şi calamarii tăiaţi în două. Calamarii îi frigem pe ambele părţi şi adăugăm orezul. Adăugăm şi apă şi roşii, după gust. Facem focul căt mai mic şi fierbem cca 20 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.