Risotto cu pui si praz

Printeaza

Risotto cu pui si praz din: orez, supa din concentrat de legume, piept de pui, praz, ceapa, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Risotto_cu_pui_si_praz

  • 250 g orez cu bob rotund
  • 500 ml supa din concentrat de legume
  • un piept de pui
  • 3 bucati praz
  • o ceapa
  • o lingura ulei
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se prepară supa din concentrat de legume si cantitatea de apă indicată si se dă deoparte. Intr-o cratiţă cu pereţi groşi se pune uleiul la încins si apoi se pune ceapa la prăjit. După ce s-a înmuiat, se adaugă orezul si se căleşte uşor, să devină translucid.

Se adaugă carnea tăiată fâşii şi prazul tăiat rondele, se lasă un pic la călit si se toarnă un polonic mic de supă. Se lasă la fiert şi apoi se adaugă câte un polonic mic de supă până ce orezul a absorbit tot lichidul. Se sărează si se potriveşte de piper $i se serveşte presărat cu pătrunjel.

Risotto cu pui si praz

Risotto_cu_pui_si_praz

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.