Risotto cu legume şi carne

Printeaza

Risotto cu legume şi carne din: orez, muschi de vita, mazare, morcovi, porumb, ceapa alba, unt, patrunjel verde, ulei, ciuperci, sare si piper.

Ingrediente:Risotto_cu_legume_si_carne

  • 250 g orez cu bobul lung
  • 400 g muschi de vita
  • 100 g mazare congelata si fiarta
  • 150 g morcovi mici
  • 100 g porumb
  • 2 cepe albe
  • 50 g unt
  • patrunjel verde
  • 3-4 linguri ulei
  • 300 g ciuperci
  • sare
  • piper alb
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Mazărea se trece prin câteva jeturi de apă călduţă. Se curăţă ceapa şi se căleşte în unt împre­ună cu ciupercile mărunţite şi cu muşchiul de vită tăiat cubuleţe. Se adaugă orezul, mazărea, porumbul, morcovii şi dovlecelul tăiat cubuleţe şi se călesc la foc mic.

După câteva minute se adaugă un pahar cu apă clocotită, se condimentează cu sare şi piper, apoi se lasă să fiarbă la foc mic. Se amestecă uşor să nu se zdrobească legumele. După ce au fiert, se serveşte în boluri. Se ornează cu frunzuliţe de pătrunjel verde.

Risotto cu legume şi carne

Risotto_cu_legume_si_carne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.