Rinichi de vaca inabusiti

Printeaza

Rinichi de vaca inabusiti

Ingrediente:Rinichi de vaca inabusiti

  • 500 g rinichi
  • 100 g unt sau untură
  • 1 ceapă
  • smîntînă

Mod de preparare:

Spălăm rinichiul de vacă, îl opărim în apă clocotită, lăsîndu-1 să dea două-trei clocote, pentru a se albi şi pentru ca să dispară mirosul specific.

După aceea îl spălăm bine în apă rece, îl tăiem în felii şi îl prăjim cu ceapă tă­iată subţire. Adăugăm smîntînă şi înăbu­şim 20-30 minute.

Servim cu felii de cartofi prăjiţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.