Rigatoni cu sos de rosii

Printeaza

Rigatoni cu sos de rosii din: rigatoni, rosii, pasta de tomate, patrunjel, ardei iute, sare, piper, ceapa, rosii cherry, vin, busuioc, parmezan, ulei de masline.

 

Ingrediente:Rigatoni_cu_sos_de_rosii

  • 500 g rigatoni
  • 2 rosii cubulete
  • o lingura pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • cateva fire de patrunjel tocat
  • un ardei iute tocat
  • sare si piper dupa gust
  • o ceapa tocata
  • 200 g rosii cherry
  • 50 ml vin alb
  • cateva frunze de busuioc
  • parmezan ras
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Pcastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet. Ceapa se căleşte în ulei de măsline până se înmoaie.

Se adaugă usturoiul zdrobit şi ardeiul iute, aipoi roşiile cuburi şi roşiile cherry tăiate în jumătate şi vinul.

Compoziţia se dă în câteva clocote, se potriveşte de sare şi piper şi se toarnă peste pastele scurse.

Pentru servire se garniseşte cu pătrunjel tocat, frunze de busuioc şi parmezan ras.

Rigatoni cu sos de rosii

Rigatoni_cu_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

 

 

Rigatoni cu masline si ardei

Rigatoni cu masline si ardei

Rigatoni cu masline si ardei Ingrediente: 250 g de rigatoni 100 g de măsline fără sâmburi 4 roşii proaspete 1-2 gogoşari copţi 1 ceapă 1-2 linguri de vin roşu 3-4 linguri de ulei de măsline sare piper busuioc   Mod de preparare: Pentru început, se curăţă ceapa, se taie foarte subţire şi se amestecă cu […]

 

Raci cu sos

Rigatoni cu carne tocata si legume

Rigatoni cu carne tocata si legume din: rigatoni, vita, telina, morcovi, ceapa, vin rosu, ricotta, cartofi, supa, parmezan, sare, ulei de masline.   Ingrediente:  80gr paste rigatoni 80g de carne de vită tocată 10 g de ţelinâ 10 g de morcovi 10 g de ceapă 50 ml de vin roşu 50 g de brânză ricotta […]

 

Rigatoni alla bolognese

Rigatoni alla bolognese din: carne de vita, sos de rosii, usturoi, ceapa, morcov, supa de vita, vin rosu, ulei de masline, paste rigatoni si parmezan. Ingrediente: 500 g carne de vita tocata 400 g sos de rosii 2 catei de usturoi, tocati fin 1 ceapa medie, tocata fin 1 morcov, dat pe razatoare 150 ml […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.