Ridichi de lună umplute

Printeaza

Ridichi de lună umplute

Ingrediente:Ridichi de lună umplute

  • 10-12 ridichi
  • 3 linguri smântână,
  • 150 g unt
  • 4 ouă
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli ridichile, apoi cu un cuţitaş le scoţi miezul (pe care îl păstrezi), le presari cu sare şi le laşi la scurs.

In acest timp pregăteşti umplutura: încingi uleiul într-o crăticioară, adaugi smântână şi când începe să forfotească pui ouăle bătute cu un praf de sare şi piper şi amesteci repede ca să nu se prindă, lei compoziţia de pe foc şi după ce s-a răcit încorporezi şi untul.

Umpli ridichile cu această compoziţie şi le decorezi cu miezul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.