Reteta zilei: Suc de rosii

Printeaza

O reteta simpla de suc de rosii din: rosii, sare grunjoasa, aspirina. Este un preparat sanatos, nu contine conservanti, practic pentru perioada iernii si ideal pentru orice mancare.

Suc de rosii

Ingrediente:

  • 25 kg rosii
  • sare grunjoasa
  • aspirina

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se spala si se taie rosiile in sferturi. Se toaca la robot sau la masina de tocat. Se pun in oale de 10-12 l. la o oala de 10 l de adauga 4-5 linguri sare grunjoasa, iar la una de 12 l se adauga 6-7 linguri sare grunoasa.

Suc_de_rosii_02

Se amesteca bine si se fierb pana compozitia omogena scade de cel putin 3 degete, aproximativ 1-2 ore.

Suc_de_rosii_05

Se lasa sa se raceasca, timp in care se spala bine sticlele. De asemenea sticlele trebuie sa fie foarte bine uscate. Se pot folosi sticle de 1 l sau 1/3 l. Se umplu sticlele, iar la fiecare sticla se adauga cate 1 aspirina dizolvata.

Suc de rosii

Suc de rosii

Suc_de_rosii_08

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.