Reteta zilei: Ghiveci de peste

Printeaza

O reteta delicioasa de ghiveci de peste din: peste, morcov, telina, patrunjel, rosii, fasole verde, ceapa, masline si verdeata.

 

Ghiveci de peste

Ingrediente:

  • 1 peste de 800 g
  • 1 morcov
  • 1 radacine de telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 7 rosii
  • 1 ceapa
  • 200 g fasole verde
  • 18 masline
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele şi îl tai în bucăţi, apoi îl sărezi. Tai ceapa mărunt, legumele le tai în felii rotunde, iar faso­lea o rupi în bucăţi mai mici. Le pui pe toate la înăbuşit în ulei, sărezi şi pui câte puţină apă caldă, din când în când,atunci când vezi că a scăzut apa.

Ghiveci_de_peste

Legumele nu trebuie să se sfărâme, iar când sunt fier¬te mai mult de jumătate, pui bucăţile de peşte, roşiile feliate şi verdeaţă după gust.

Ghiveci_de_peste_02

Dai la cuptor să mai scadă puţin şi este gata ghiveciul, delicios şi hrănitor.

Ghiveci_de_peste_03

Ghiveci de peste

Ghiveci de peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.