Retete vegetariene: Supă de năut

Printeaza

Supă de năut din: naut, ulei, ceapa, morcovi, ghimbir, usturoi, supa de legume, amestec de mirodenii garam masala, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_naut

  • 1 conservă de năut (400 g)
  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 1 lingură ghimbir ras
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 l supă de legume
  • 1 linguriţă amestec de mirodenii Garam Masala
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul. Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Se decojeşte usturoiul, se toacă şi se căleşte şi el în tigaie, cu ghimbirul. Se adaugă după 2 min. şi Garam Masala şi se amestecă cca 1 min. Se stinge cu supă şi se adaugă cuburi de morcovi. Se lasă să fiarbă cca 10 min. Se adaugă boabele de năut scurse.

Se pasează jumătate din cantitatea de supă şi se toarnă în vas. Se sărează supa, se piperează şi se serveşte cu pâine baghetă sau lipie arăbească. Se ornează cu coriandru sau pătrunjel verde.

Supă de năut

Supa_de_naut

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place supa asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.