Retete vegetariene: Sandviciuri cu ardei copt şi halloumi

Printeaza

Se taie în felii groase 200g de brânză halloumi. Se presară feliile cu oregano uscat. Se încinge un pic de ulei într-o tigaie de teflon, apoi se prăjeşte brânza pe fiecare parte, până prinde o culoare aurie, între timp, se încălzesc 2 lipii deasupra flăcării aragazului câteva secunde pe fiecare parte, ca să se încălzească.

Se taie în în felii groase 2 ardei copţi, de la borcan, şi se adaugă în tigaie împreună cu 6 felii de vânătă făcută pe grătar, de la borcan, şi o mână de măsline kalamata fără sâmburi. Se încălzesc să se pătrundă, se stoarce deasupra 1/2 lămâie şi se condimentează cu sare şi piper.

Pentru servit, se împarte amestecul la cele 2 lipii, împreună cu nişte fire de pătrunjel şi se pune pe deasupra fiecărei porţii o felie de lămâie pentru stors pe deasupra.

Sandviciuri cu ardei copt şi halloumi

Sandviciuri cu ardei copt şi halloumi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.