Retete vegetariene: Cuscus cu legume

Printeaza

Cuscus cu legume din: ardei grasi, vanata, dovlecel, cuscus, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Cuscus_cu_legume

  • 2 ardei grasi
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 200 g cuscus
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Punem cuş-cuşul într-o strecurătoare şi ţinem 20 minute pe baie de abur, până se umflă. Spălăm legumele. Tăiem vânata şi dovlecelul rondele. Dacă sunt prea mari, tăiem rondelele pe jumătate. Ardeii îi tăiem cuburi.

Încingem 5-6 linguri de ulei de măsline şi prăjim legumele 3-4 minute, amestecând continuu. Punem cuş-cuş-ul umflat într-un bol şi adăugăm legumele şi uleiul în care s-au prăjit. Asezonam cu sare şi piper. Punem pe farfurii şi servim cald.

Cuscus cu legume

Cuscus_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.