Retete vegetariene: Cuscus cu legume
PrinteazaCuscus cu legume din: ardei grasi, vanata, dovlecel, cuscus, ulei de masline, sare, piper.
- 2 ardei grasi
- 1 vanata
- 1 dovlecel
- 200 g cuscus
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Punem cuş-cuşul într-o strecurătoare şi ţinem 20 minute pe baie de abur, până se umflă. Spălăm legumele. Tăiem vânata şi dovlecelul rondele. Dacă sunt prea mari, tăiem rondelele pe jumătate. Ardeii îi tăiem cuburi.
Încingem 5-6 linguri de ulei de măsline şi prăjim legumele 3-4 minute, amestecând continuu. Punem cuş-cuş-ul umflat într-un bol şi adăugăm legumele şi uleiul în care s-au prăjit. Asezonam cu sare şi piper. Punem pe farfurii şi servim cald.
Cuscus cu legume
Pofta buna!