Salată cu spanac și somon afumat: Cum se prepara Salată cu spanac și somon afumat: Pofta buna!
Retete Spanac (2016)
PrinteazaRetete Spanac. Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu.
Spanacul este bogat în antioxidanți, cum ar fi beta-carotenul și luteina, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a deteriorării provocate de radicalii liberi.
Datorită conținutului său de luteină și zeaxantină, spanacul poate susține sănătatea ochilor și poate ajuta la prevenirea bolilor oculare legate de vârstă, cum ar fi degenerescența maculară.
Retete Spanac:
Rulouri de aluat cu umplutura de spanac
Rulouri de aluat cu umplutura de spanac din: spanac, usturoi, ceapa, ulei, branza, aluat Yufka, ulei. Ingrediente: 750 g foi de spanac 1 căţel de usturoi tăiat mărunt 2 cepe tăiate mărunt 2 linguri de ulei de măsline 225 g cubuleţe de brânză de oaie 1 pachet de aluat Yufka, cca 400 g (foietaj) ulei […]
Piept de curcan cu spanac
Piept de curcan cu spanac din: piept de curcan, spanac, usturoi, bacon, vin, sare, piper, cartofi, cascaval. Ingrediente: 1 kg piept de curcan dezosat 500 g spanac 2 linguri ulei 4-5 căţei de usturoi 12 felii bacon 100 ml vin alb 100 ml apă sare piper Pentru garnitură: 4 cartofi 16 felii caşcaval Mod […]
Placinta de spanac cu urda si marar
Placinta de spanac cu urda si marar din: faina, apa, margarina, otet, oua, sare, spanac, marar, urda, oua, smantana. Ingrediente: Pentru aluat: 350 g făină 200 ml apă 100 g margarină 1 lingură oţet 2 gălbenuşuri sare Pentru umplutură: 1 kg spanac 1 legătură mărar 500 g urdă 2 ouă 50 g smântână Mod […]
Pofta buna!
Vreau sa incerc si eu placinta cu spanac