Retete simple: Rosii umplute

Printeaza

Rosii umplute din: rosii, mazare, morcov, boabe de porumb, cartofi, maioneza, smantana, sare si piper.

Ingrediente:Rosii_umplute

  • 8 rosii
  • 200 g mazare congelata
  • 150 g morcov congelat
  • 200 g boabe de porumb
  • 4 cartofi
  • 3 linguri maioneza
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Roşiilor li se taie câte un căpăcel, li se goleşte miezul şi se presară cu sare în interior. Se lasă cu gura în jos să se scurgă.

Cartofii se fierb, apoi se taie cuburi mici. Maioneza se amestecă cu smântână. In apă clocotită cu sare se pun legumele congelate si se lasă 10 minute. Apoi, se scurg bine.

Porumbul se trece prin jet de apă şi se lasă la scurs. Se amestecă toate legumele cu maioneza, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se umplu roşiile.

Se lasă 30 de mi­nute la frigider până la servire.

Rosii umplute

Rosii_umplute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.