Retete savuroase: Stiuca umpluta

Printeaza

Retete savuroase: Stiuca umpluta din: ulei, ceapa, paine, patrunjel verde, ou, sare, piper, coaja de lamaie, vin.

 

Ingrediente:

  • 1 ştiucă
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapă
  • miez de pâine înmuiată în lapte (cam 3 felii)
  • 1 legătură pătrunjel verde tocat
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • puţină coajă de lămâie sau nucşoară rasă
  • puţin vin

 

 

Mod de preparare:

Speli peştele şi începi să-l prepari. Tragi pielea ştiucii de la cap şi o rulezi uşor pe măsură ce o desprinzi de carne.

Apoi car­nea o toci mărunt şi torni ulei în tigaie.

Pui ceapa tocată la prăjit, iar separat, amesteci carnea cu miezul de pâine înmuiat în lapte şi cu pătrun­jelul tocat mărunt.

Adaugi oul, sarea, piperul, puţină coajă de lămâie sau nucşoară rasă.

Umpli pielea de ştiucă şi o pui la fiert în apă potrivit de săra­tă. Adaugi puţin vin şi oasele scoase de la peşte. Fierbi 2 ore.

Scoţi peştele, îl aşezi pe o farfurie lungă, iar zeama lui o treci prin sită, după care o torni peste peşte.

Serveşti ştiuca rece, cu felii de lămâie cartofi natur şi morcovi fierţi. Poţi decora cu verdeaţă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Ficăței de știucă cu garnitură de vinete

Ficăței de știucă cu garnitură de vinete din: ficatei de stiuca, vinete, masline, ceapa, rosii, ardei grasi copti, sare, piper, ulei. Ingrediente: 300 g  ficăței de stiucă 2 vinete 150 g măsline 1 ceapă mică 300 g roșii decojite 4 ardei grași copți sare piper 2 linguri ulei   Mod de preparare: Presari ficățeii […]

 

 

Stiuca in stil in englez

Somn sau stiuca cu legume

Somn sau stiuca cu legume din: somn sau stiuca, cartofi, morcovi, mazare, vin, unt, sare, piper. Ingrediente: 3 fileuri somn sau stiuca 3 cartofi tăiaţi în jumătăţi 3 morcovi tăiaţi în sferturi 150 g mazăre congelată 70 ml vin alb 1 foaie de dafin 3-4 boabe piper sare 30 g unt 20 g făină 1 […]

Stiuca cu sos de legume

Stiuca cu sos de legume

Stiuca cu sos de legume din: stiuca, rosie, morcov, patrunjel, sare, unt, lamaie. Stiuca poate fi preparata în multe moduri, inclusiv prăjit, copt sau fiert. Este, de asemenea, o sursă importantă de proteine și omega-3.   Ingrediente: 250 g ştiucă fără oase 1 roşie 1 morcov 1 pătrunjel sare 1 linguriţă cu unt 1/4 lămâie […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. daaaaaa, am mancat la cineva, e foarte buna stiuca umpluta

  2. foarte buna e stiuca umpluta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.