Retete savuroase: Ciuperci umplute

Printeaza

O reteta simpla de ciuperci umplute din: ciuperci, praz, cascaval, unt, busuioc, sare si piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute

  • 10 ciuperci
  • 1 fir de praz
  • 200 g cascaval
  • 50 g unt
  • busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă ciupercile şi spală-le sub jet de apă. Taie codiţele cât mai mărunt, împreună cu prazul, Aşază ciupercile într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt.

Umple ciupercile cu amestecul de praz.

Pe fiecare ciuperci asaza un cubulet de unt. Lasa la cuptor, la foc moderat, pana se patrund. Spre final rade cascaval si lasa cateva minute, pana se topeste.

Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.