Cotlete marinate de berbecut la gratar din: cotlete de berbecut, usturoi, ghimbir, zeama de lamaie, ulei de masline, pudra de ardei iute, chimion. Ingrediente: 8 cotlete de berbecut pentru marinata: 4 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingura de ghimbir dat pe razatoare 1 lingura zeama de lamaie 1 lingura ulei de masline 1/2 lingurita pudra […]
Ceafa de porc la gratar cu legume
Ceafa de porc la gratar cu legume din: amzare, mange tout, muguri de soia, morcovi, ardei rgas, lamaie, ceafa de porc, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 100 g mazăre boabe 100 g teci mange-tout 50 g muguri de soia 2 morcovi 1 ardei gras 1 lămâie 4 bucăți ceafă ulei de măsline sare piper […]
Vrabioare picante rumenite
Vrabioare picante rumenite din: unt, patrunjel, zeama de lamaie, vrabioare, ulei, zahar brun, boia iute, piper rosu, ienibahar, piper, sare. Ingrediente: 120 g unt sarat, inmuiat la temperatura camerei 1 legatura mica de patrunjel proaspat, tocat zeama de la 1 lamaie 6 bucati vrabioare de circa 225 g fiecare 3 linguri ulei pentru amestecul de […]
Creveti la gratar cu sos
Creveti la gratar cu sos din: creveti, zeama de lamaie, piper rosu, usturoi, ulei de masline, maioneza, usturoi, lamaie. Ingrediente: 16 creveti uriasi, nedecorticati zeama de la 1 lamaie un praf de piper rosu 2 catei de usturoi, taiati cuburi mici 50 ml ulei de masline pentru maioneza cu usturoi: 4 linguri maioneza de buna […]
Reteta zilei: Dovlecei la gratar cu sos de usturoi
Dovlecei la gratar cu sos de usturoi din: usturoi, ulei de masline, dovlecei, sare, piper. Ingrediente: 3 catei de usturoi, pisat ¼ cana ulei de masline 4 dovlecei Sare si piper Mod de preparare: Se incalzeste gratarul. Intr-un castron mic, combinati usturoiul si ¼ cana ulei de masline. Se amesteca si se […]