Retete de post: Tocana de toamna

Printeaza

O reteta delicioasa de tocana de toamna din: ardei capia, ardei iute, ardei grasi, vanata, ceapa, rosii, usturoi, cartofi, sare, piper, patrunjel, vin si ulei.

Ingrediente:Tocana de toamna

  • 4 ardei capia
  • un ardei iute
  • doi ardei grasi
  • o vanata
  • 3 cepe
  • 4 rosii
  • 5 catei usturoi
  • 5 cartofi
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • un pahar cu vin
  • ulei

 

Mod de preparare:

Coacem ardeii si vanata, apoi le curatam de coaja. Lasam cateva minute vanata pe un tocator la scurs. Calim usturoiul impreuna cu rosiile curatate de coaja.

Adaugam cartofii taiati in cuburi, ardeii copti, vanata, ceapa, sarea, piperul, paharul de vin si apa calda (cat sa fiarba legumele).

Vasul cu legume este pus la cuptor, vreme de 40 de minute, la foc potrivit. La final adaugam patrunjelul verde tocat.

Tocana de toamna

Tocana de toamna

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.