Retete de post: Tagliatele cu ciuperci
PrinteazaTagliatele cu ciuperci din: tagliatele, ciuperci, patrunjel, ulei de masline, usturoi, piper si sare.
- 300 g tagliatele
- 500 g ciuperci
- o legatura patrunjel
- 4 linguri ulei de masline
- 6-7 catei de usturoi
- piper negru macinat
- sare
Mod de preparare:
Se fierb pastele în apă clocotită cu o linguriţă de sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Separat, se curăţă ciupercile şi se spală sub jet de apă rece. Se feliază şi se călesc în uleiul de măsline.
Se curăţă usturoiul, se feliază şi se adaugă în sosul de ciuperci. Se presară sare şi piper. După ce s-au călit, se dau deoparte. Se pun pastele într-un bol şi se amestecă cu ciupercile. Se mai adaugă puţin ulei de măsline şi se servesc cu pătrunjel.
Tagliatele cu ciuperci
Pofta buna!