Retete de post: Tagliatele cu ciuperci

Printeaza

Tagliatele cu ciuperci din: tagliatele, ciuperci, patrunjel, ulei de masline, usturoi, piper si sare.

Ingrediente:

  • 300 g tagliatele
  • 500 g ciuperci
  • o legatura patrunjel
  • 4 linguri ulei de masline
  • 6-7 catei de usturoi
  • piper negru macinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele în apă clocotită cu o linguriţă de sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Separat, se curăţă ciupercile şi se spală sub jet de apă rece. Se feliază şi se călesc în uleiul de măsline.

Se curăţă usturoiul, se feliază şi se adaugă în sosul de ciuperci. Se presară sare şi piper. După ce s-au călit, se dau deoparte. Se pun pastele într-un bol şi se amestecă cu ciupercile. Se mai adaugă puţin ulei de măsli­ne şi se servesc cu pătrunjel.

Tagliatele cu ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.