Retete de post: Supa de telina si ciuperci

Printeaza

O reteta de supa de telina si ciuperci din: ciuperci, telina, usturoi, vin alb, supa de legume, sos worcestershire, nucsoara, sare si piper.

Ingrediente:Supa de telina si ciuperci

  • 350 gr ciuperci taiate
  • 4 teline taiate
  • 3 catei de usturoi
  • 45 ml vin alb
  • 750 ml supa de legume
  • 30 ml sos Worcestershire
  • 5 ml nucsoara rasa
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Pune intr-o tigaie ciupercile, telina si usturoiul. Toarna vinul, acopera cu un capac si lasa-le la foc mic 30 de minute. Adauga apoi jumatate din supa de legume peste ciuperci, telina si usturoi. Pune toata compozitia intr-un blender si omogenizeaza.

Toarna apoi noua compozitie inapoi in tigaie, adauga restul de supa de legume, sosul Worcestershire si nucsoara. Lasa supa pe foc pana cand fiarbe o data, asezoneaza cu sare si piper si inchide focul. Se serveste fierbinte, garnisita cu frunze de telina.

Supa de telina si ciuperci

Supa de telina si ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.