Retete de post: Supă de dovlecei

Printeaza

O reteta de post de supa de dovlecei din: dovlecei, mazare, patrunjel, cartofi, morcov, ceapa, ulei de masline, patrunjel si salvie.

Ingrediente:Supă de dovlecei

  • 3 dovlecei
  • 200 g mazăre congelată
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 4 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 50 ml ulei de măsline
  • sare
  • pătrunjel
  • salvie

 

Mod de preparare:

Taie legumele cubuleţe. Pune la fiert, în apă cu sare, cartofii, ceapa, rădăcina de pătrunjel, mazărea şi morcovul. Când legumele sunt aproape fierte, adaugă dovleceii.

Potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu crenguţe de pătrunjel şi salvie. Scoate-le apoi din supă şi amestecă energic, până se zdrobesc puţin legumele.

Adaugă uleiul amestecând uşor. Lasă să dea câteva clocote. Serveşte supa alături de pâine prăjită.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de dovlecei de post
  • supa de dovlecei de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.