Retete de post: Supa crema de conopida
PrinteazaO reteta delicioasa de supa crema de conopida din: conopida, patrunjel, morcov, ceapa, cartofi, patrunjel sau marar, chimen, sare, piper, ardei gras, ulei si apa.
Poate te itnereseaza si Supa crema de rosii cu menta
Ingrediente:
- o conopida potrivita
- 1 radacina de patrunjel
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 3 cartofi
- 1 legatura de patrunjel sau de marar
- jumatate de lingurita de chimen
- sare si piper
- 1 ardei gras
- 4 linguri de ulei
- 2 l de apa
Mod de preparare:
Se spala conopida, se taie bucati si se indeparteaza cotoarele. Se lasa timp de 15 minute in apa rece cu sare. Se taie ceapa, albitura, ardeiul gras, morcovul, cartofii si sunt puse la fiert. Fierbem conopida in apa cu sare si separat celelalte legume.
Cand sunt fierte, le strecuram si le punem in robotul de bucatarie, spre a le face piure. Calim ceapa, adaugam piureul si condimentele. Adaugam treptat supa de legume si o mai lasam sa fiarba 15 minute. La sfarsit adaugam verdeata.
Supa crema de conopida
Pofta buna!
Incoming search terms:
- supa crema de conopida de post
- supa de conopida de post
Foarte buna supa crema de conopida