Retete de post: Supă-cremă de cartofi cu tarhon

Printeaza

O reteta de supa crema de cartofi cu tarhon din: cartofi, ceapa, morcovi, ardei grasi, telina pastarnac, suc de rosii, ulei, tarhon, busuioc, oregano si sare.

Ingrediente:Supă-cremă de cartofi cu tarhon

  • 500 g cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1 radacina de telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceasca de suc de rosii
  • ulei
  • tarhon
  • busuioc
  • oregano
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă legumele şi taie-le în bucăţi potrivite. Pune-le la fiert în apă cu sare şi o lingură cu ulei. Lasă-le la foc mic să se pătrundă. Când sunt aproape fierte, toarnă sucul de roşii şi aromatizează cu puţin oregano, busuioc şi tarhon.

Lasă să dea în câteva clocote, apoi pasează totul cu blenderul. La final, potriveşte gustul de sare şi serveşte fierbinte, cu pâine prăjită sau crutoane.

Supă-cremă de cartofi cu tarhon

Supă-cremă de cartofi cu tarhon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.