Retete de post: Salata de morcovi cu sos de miere si mustar
PrinteazaO reteta delicioasa de post de salata de morcovi cu sos de miere si mustar din: morcovi, mustar de dijon, miere si ulei de masline extravirgin.
- 500 grame morcovi
- o lingurita mustar de Dijon
- doua lingurite miere
- doua linguri ulei de masline extravirgin
Mod de preparare:
Pentru aceasta reteta ai nevoie de steamer, in care trebuie sa pui morcovii, curatati de coaja si apoi taiati in felii de un cm grosime, timp de 5 minute: nu trebuie sa devina moi, dar nici sa ramana asa de tari ca in forma initiala.
Intre timp amesteca intr-un bol lingurita de mustar de Dijon, cele doua de miere si cele doua linguri de ulei de masline. Cand morcovii sunt gata se amesteca apoi cu sosul special si se servesc imediat.
Salata de morcovi cu sos de miere si mustar
Pofta buna!