Retete de post: Salata de morcovi cu sos de miere si mustar

Printeaza

O reteta delicioasa de post de salata de morcovi cu sos de miere si mustar din: morcovi, mustar de dijon, miere si ulei de masline extravirgin.

Ingrediente:Salata de morcovi cu sos de miere si mustar

  • 500 grame morcovi
  • o lingurita mustar de Dijon
  • doua lingurite miere
  • doua linguri ulei de masline extravirgin

 

Mod de preparare:

Pentru aceasta reteta ai nevoie de steamer, in care trebuie sa pui morcovii, curatati de coaja si apoi taiati in felii de un cm grosime, timp de 5 minute: nu trebuie sa devina moi, dar nici sa ramana asa de tari ca in forma initiala.

Intre timp amesteca intr-un bol lingurita de mustar de Dijon, cele doua de miere si cele doua linguri de ulei de masline. Cand morcovii sunt gata se amesteca apoi cu sosul special si se servesc imediat.

Salata de morcovi cu sos de miere si mustar

Salata de morcovi cu sos de miere si mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.