Retete de post: Salata de fasole cu praz si gogonele

Printeaza

O reteta de salata de fasole cu praz si gogonele din: fasole rosie, praz, ardei iute, gogonel acre, ulei de masline, otet de mere, sare si piper

Ingrediente:Salata de fasole cu praz si gogonele

  •  500 g fasole rosie
  • 4 fire de praz
  • 1 ardei iute
  • 4 gogonele acre
  • 5 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet de mere
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ţineţi fasolea la înmuiat 12 ore, apoi fierbeţi-o în apă cu sare, schimbând apa de două, trei ori cu altă apă caldă.

Scurgeţi fasolea fieartă de apă şi puneţi-o într-un castron mai mare.

Adăugaţi prazul tăiat în rondele cât mai fine, ardeiul iute tocat mărunt, gogonelele tăiate în cubuleţe.

Turnaţi peste ingrediente uleiul şi oţetul, adăugaţi sare şi piper, dacă mai este necesar şi amestecaţi. Serviţi salata rece.

Salata de fasole cu praz si gogonele

Salata de fasole cu praz si gogonele

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.