Retete de post: Pilaf de post

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de pilaf de post din: orez, ciuperci, ceapa, usturoi, morcov, sare, nucsoara, margarina, lamaie si vin.

Ingrediente:Pilaf de post

  • un pahar cu orez
  • o cutie de ciuperci sau cateva ciuperci proaspete
  • doua cepe
  • trei catei usturoi
  • 3 pahare apa
  • un morcov
  • sare
  • nucsoara
  • margarina
  • lamaie
  • un pahar vin

 

Mod de preparare:

Tocam ceapa marunt, pisam usturoiul, dam prin razatoare morcovul si le calim in margarina. Dupa ce s-au rumenit, adaugam ciupercile si paharul cu vin.

Adaugam orezul, apa, sarea, nucsoara si lasam sa fiarba vreme de 30 de minute la foc mic. La final stoarcem lamaia peste orez si amestecam bine.

Pilaf de post

Pilaf de post

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.