Retete de post: Peste imbracat
PrinteazaO reteta de post de peste imbracat din: peste, pasta de rosii, ardei gras rosu, ardei gras verde, ceapa, mar, sare, piper, ulei si faina.
- 1 kg peşte
- 1 cutie pastă de roşii
- 1 ardei gras roşu
- 1 ardei gras verde
- 1 ceapă mică
- 1 măr mic
- sare
- piper negru măcinat
- ulei
- făină
Mod de preparare:
Curăţă peştele de solzi, branhii şi dorsale. Toarnă ulei într-un vas de yena şi tăvăleşte peştele prin făină. Umple-I cu mărul şi ceapa tăiate felii, apoi înveteşte-lîn pasta de roşii amestecată cu jumătate din cantitatea de ardei tocaţi mărunt.
Sărează, piperează şi aşază peştele astfel „îmbrăcat” în tavă. Dă la cuptor, cel puţin o jumătate de oră. Presară cu restul de ardei.
Poftă bună!