Retete de post: Peste imbracat

Printeaza

O reteta de post de peste imbracat din: peste, pasta de rosii, ardei gras rosu, ardei gras verde, ceapa, mar, sare, piper, ulei si faina.

Ingrediente:Peste imbracat

  • 1 kg peşte
  • 1 cutie pastă de roşii
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapă mică
  • 1 măr mic
  • sare
  • piper negru măcinat
  • ulei
  • făină

Mod de preparare:

Curăţă peştele de solzi, branhii şi dorsale. Toarnă ulei într-un vas de yena şi tăvăleşte peştele prin făină. Umple-I cu mărul şi ceapa tăiate felii, apoi înveteşte-lîn pasta de roşii amestecată cu jumătate din cantitatea de ardei tocaţi mărunt.

Sărează, piperează şi aşază peştele astfel „îmbrăcat” în tavă. Dă la cuptor, cel puţin o jumătate de oră. Presară cu restul de ardei.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.