Retete de post: Pasta de legume

Printeaza

O reteta de post de pasta de legume din: morcov, telina, radacina de patrunjel, cartofi, ceapa, masline negre, ulei, suc de lamaie si sare.

Ingrediente:Pasta de legume

  • 1 morcov
  • 1 ţelină mare
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 4 cartofi
  • 1 ceapă
  • 10-15 măsline negre, fără sâmburi
  • ulei
  • suc de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă şi pune la fiert, în apă rece cu sare, toate legumele, mai puţin măslinele. Lasă la fiert până se înmoaie bine de tot. între timp, toacă măslinele mărunt.

Când legumele au fiert, scurge-le bine şi pasează-le. Freacă-le acum cu ulei şi zeamă de lămâie, după gust. Adaugă măslinele tocate.

Pasta de legume cu măsline poate fi un antreu sau o gustare foarte bună.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.